Графіт тигельний в Україні: де шукати високу якість?

Одним з видів природних графітів, які широко використовуються в промисловості, є графіт тигельний. Його особливістю є великі лусочки, які визначають сфери його застосування. У цій статті ми розповімо, у яких областях незамінний цей вид графіту, а також про те, де його вигідно купити в Україні.

Графіт тигельний - це розхідний матеріал, який широко застосовується для отримання окисленого та терморозширеного графіту, які застосовуються у виробництві ущільнювальних матеріалів різного призначення. Це сальникові набивки, втулки, тканини, джгути. Склад графіту включає великий відсоток вуглецю, невелику кількість попелу і летких сполук. Вологість тигельного графіту становить не більше 1%.

Тигельний графіт широко застосовується при виробництві виробів з керамографіту, плавильних тиглів, муфт, форсунків, а також при футеруванні високотемпературних печей. Завдяки великій лусочці матеріалу значно підвищується теплопровідність цих виробів, що забезпечує підвищення термостійкості виробів і підвищення їх терміну служби.

Оскільки графіт тигельний є неплавким і інертним, він передає ці якості виробам, які виготовлені з нього. Їх якість поліпшується, поверхня стає гладкою і метал до неї практично не пристає. Випускається цей вид графіту у відповідності з ГОСТ 4596-75 трьох марок ГТ-1, ГТ-2 і ГТ-3.

Де купити графіт тигельний?

Звичайно ж, у виробника! В Україні це відома компанія "Заваллівський графіт" - монополіст у сфері виробництва природнього графіту та випуску графітової продукції на території України та на європейській частині СНД.

Компанія постійно розширює асортимент продукції. Причому вона має кращі показники якості не тільки на українському, але і на світовому ринку. Дозволяють досягти таких показників власні виробничі потужності з виробництва, переробки, розмелу, очищення, розсіву і зберігання графіту, високий професіоналізм команди і використання сучасних технологій.

На складі компанії завжди є великий вибір різних марок графіту. Замовляючи тут графіт тигельний, ви можете бути впевнені в тому, що він буде доставлений вам в найкоротші терміни. Крім того, тут вас чекає індивідуальний підхід, система знижок в залежності від об'єму замовлення і відпрацьована система поставок.