Потрібно купити графіт? Ми підкажемо оптимальний варіант!

Графіт належить до порід, значення яких важко переоцінити. Напевне, немає такої галузі промисловості, де б він не застосовувався. Найбільш актуальним матеріал є для металургії та електропромисловості. Якість виробництва має пряму залежність від сировини. Купити графіт, що відповідає високим стандартам, а то й перевищує їх, можна і в Україні!

Де застосовується? В металургії графіт застосовується для виготовлення вогнетривких тиглів, а також для покриття ливарних форм. З графіту виготовляють електроди. Незамінним є графіт і для поліграфії (виробництво олівців, фарб, копіювального паперу та ін.). В останні роки для графіту знайшли нове застосування — виготовлення “атомних котлів”. Не обходяться без універсального матеріалу і космічні станції.

В чому унікальність графіту? Широке застосування графіт отримав за рахунок своїх фізичних та хімічних показників.

Графіт володіє хорошою електропровідністю. При підвищенні температури електропровідність збільшується. Що робить його більш “працездатним”, на відміну від металів.

Що стосується теплопровідності, то показник графіту вищий, ніж у багатьох металів, і зменшується в міру підвищення температури. Проте специфікою є те, що теплопровідність графіту залежить від кінцевої температури обробки. Важливий показником є те, що графіт не плавиться і витримує різкі перепади температур.

 При підвищенні температури збільшується міцність графіту. Порода добре витримує стискування та розтягування при температурі, що сягає показника 2700 ° С. Коефіцієнт термічного розширення має залежність від структури породи. Цей показник універсальності графіту є різним для кожної марки.

 Де вигідно купити графіт? При виборі постачальника сировини в Україні не може бути інших варіантів. Безсумнівно, “Заваллівський графіт” - оптимальний варіант. Компанія має власні виробничі потужності (цехи, обладнання) з виробництва, переробки, розмелювання, очищення і зберігання графіту.

Підприємство виробляє понад 25 різних марок графіту з вмістом вуглецю від 85% до 99,95% і крупністю від 4 до 200 мкм, також продукцію на основі графіту. Асортимент продукції постійно поповнюється!

 Якість заваллівської сировини немає рівних! Графіт має практично ідеальну кристалічну структуру. Що підтверджує його використання найбільшими металургійними, машинобудівними та ливарними заводами світу!

 Кваліфіковані спеціалісти допоможуть вам підібрати найбільш оптимальний варіант марки графіту.

 Існує гнучка система знижок!

 Дізнатись більше про компанію та купити графіт можна тут.