Завалівський графіт: досконалість на українському ринку

Графіт широко використовується в різних сферах промисловості: нафтовій, хімічній, газовій,сталеливарній, чугуноливарній. Його використовують у виробництві вогнетривких виробів, тиглів, вугільних щіток, в мастилах, футеровках, фарбах електричних екранів, антистатичних покриттях, акумуляторних батареях, каталізаторах, у вибухових речовинах, вогнестійких фарбах, а також як абсорбент. Найбільше родовище графіту розташоване в Україні, на лівому березі мальовничої річки Південний Буг. Це Заваллівський графіт, який має ідеальну кристалічну структуру.

Завдяки своїй досконалій структурі, складу домішок і легкості їх видалення Заваллівський графіт користується великим попитом на міжнародних ринках. Це справжня гордість на нашому ринку. Розробка родовища здійснюється відкритим кар'єрним способом. У наш час підприємство виготовляє більше 20 найменувань різних марок графіту з вмістом вуглецю від 85 % до 99,97 % і крупністю від 2 mkm до 200 mkm, а також широкий спектр колоїдно-графітових препаратів та мастильно-охолоджуючих рідин на основі графіту. Здійснюються такі процеси як  подрібнення, флотація, зневоднення, сушіння, розсівання, хімічне збагачення та інші.

Виробництво графіту здійснюється з використанням сучасного технологічного обладнання, апаратів і механізмів. Все це забезпечує високу якість і швидкість виконання всіх процесів - від дроблення руди до розфасовки готової продукції.

Велика увага приділяється розширенню номенклатури, вдосконаленню технологій видобутку та виготовлення графіту. Ви можете вибрати будь-яку марку графіту: ГОЗ, ГЕС-1, ГЕС-2, ГЕ-3, ГЕ-4, ГЛ-1, ГТ-1, ДС-1, ГС-4, П, ДК - 1, ДК-2, ДК-3, ГАК-1, ДАК-2, ЕУЗ-Е, ЕУЗ-М, ЕУЗ-2, МККЗ, С-0, С-1, В-1, В-2, СБГ, ГВ. Графіт різних марок Завалівського родовища экспортирется в Росію, Білорусію, Казахстан. Туркменістан, Азербайджан, Японію, Америку і в країни Західної і Східної Європи.

До речі, на Заваллівський графіт дуже конкурентні ціни. Компанія постійно пропонує знижки і проводить різні акції. Тут цінують кожного клієнта і здійснюють індивідуальний підхід. Фахівці компанії допоможуть вам з вибором певної марки графіту. Замовлення приймаються на сайті та за контактними телефонами.