Запитання : Де використовують графіт вогнетривкий?

ТОВ «Заваллівський графіт» виробляє три найменування вогнетривкого графіту, що відрізняються за своїми властивостями та функціями. Отже, де використовують графіт вогнетривкий?

Графіт вогнетривкий ГОЗ-92 складається із вуглецю (не менше 92 %), золи (не більше 7 %), летючість та вологість – не більше 1 %. Застосовують цей графіт під час виробництва вогнетривких виробів: плавильні тиглі, склянки, пробки для ковшів, кришок, муфт, форсунок, графітових сальників, прокладок, виробництво окисленого графіту тощо.

Графіт вогнетривкий ГОЗ-94 має не менше 94 % вуглецю, золи не більше 6 %, летючість та вологість – не більше 1 %. Сфера застосування така ж.

Графіт вогнетривкий ГОЗ-95 складається із вуглецю (не менше 95 %) та золи (не більше 5 %), летючість та вологість – не більше 1 %. Сфера застосування така ж.

Для більш детальної інформації звертайтеся за номерами, що вказані у розділі «Контакти», або пишіть нам на сайт. Ми надамо відповіді на всі ваші питання.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вулиця Шолуденка, будинок 6

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create