Запитання : Де купити графіт в Україні?

Графіт широко використовується в чавуноливарній, сталеливарній та металообробній промисловості в якості допоміжного матеріалу. Купити графіт в Україні Ви можете в компанії «Заваллівський Графіт» в будь-яких кількостях. Підприємство «Заваллівський Графіт» здійснює виробництво графіту різних марок, і пропонує до продажу графіт, ціна якого невисока, і задовольнить кожного покупця.

Графіт Заваллівського родовища, завдяки практично ідеальній кристалічній структурі, за складом домішок і легкості їх видалення є одним з найбільш досконалих матеріалів даної групи і високо цінується на міжнародних ринках.

Якість графіту як композиційного матеріалу забезпечується комплексним підходом фахівців компанії до його характеристик. А це - дуже вигідно для клієнтів, оскільки при виробництві графіту «Заваллівський Графіт» враховує їх побажання до технологічних характеристик. Підприємство постійно нарощує обсяги виробництва, розширює номенклатуру виробленої продукції, вдосконалює технології, освоює нові напрямки застосування та збуту графітової продукції.

Але не лише висока якість продукції робить співпрацю з компанією сприятливою. Велику цінність для партнерів має невисока вартість продукції. Чим це обумовлюється? Тим, що компанія «Заваллівський Графіт» є не лише продавцем графіту, але й виробником, що дає можливість їй самій встановлювати ціни на свою продукцію. Таким чином, вибираючи продукцію підприємства «Заваллівський Графіт», Ви обираєте графіт безпосередньо від виробника, і Вам не доводиться переплачувати.

Компанія вже встигла завоювати добре ім'я в очах своїх клієнтів як в Україні, так і за кордоном. На сьогоднішній день графіти різних марок Заваллівського родовища експортуються в Росію, Білорусію, Казахстан, Туркменістан, Азербайджан, Японію, Америку і в країни Західної та Східної Європи.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create