Пропонуємо природний графіт

Пропонуємо природний графіт

Компанія «Заваллівський Графіт» видобуває природний графіт та здійснює виробництво графіту різних марок. Графіт упаковують в чотирьох-або п'ятишарові паперові мішки будь-яких марок за ГОСТ 2226. Маса нетто графіту в мішку - не більше 30кг.

Природний графіт - сріблясто-чорний порошок. Він інертний, жаростійкий, добре проводить тепло і електрику, має відмінні антистатичні та мастильні властивості, стійкий до високого тиску. Всі ці властивості графіту обумовлюють його застосування:
в металургії - для виробництва тиглів, ливарних форм, протипригарних фарб; в машинобудуванні - як футеровочний матеріал; для виробництва труб і колекторів, для динамо-машин, електродів, струмопровідних порошків, мастильних матеріалів, антифрикційних виробів, у виробництві та обслуговуванні ядерної техніки, у виробництві олівців, фарб, теплоізоляційних матеріалів.

Природний графіт застосовується при виробництві вогнетривких виробів, тиглів, вугільних щіток, а також в мастилах, фарбах електричних екранів, антистатичних покриттях, акумуляторних батареях, добавках при свердлінні, самозмащувальних механічних частинах, таких, як підшипники й прокладки, вибухових речовинах.

Споживачами графітової продукції ТОВ «Заваллівський Графіт» є підприємства Росії, Білорусі, Казахстану, Туркменістану, Азербайджану, Японії, Америки та країн Західної і Східної Європи.

Якщо Вам необхідний якісний природний графіт за ціною виробника, зверніться в компанію «Заваллівський Графіт»!

Тип оголошення: продам
 
ЗАМОВИТИ
 
publishПідняти
 
Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

29.01.2021

Заваллівський графітовий комбінат пропонує придбати колоїдно-графітовий сухий препарат С-0, який застосовується як компонент для приготування графітових сумішей та технологічних мастил…

Тип: продам

 
 
Реалізуємо графітовий порошок високої якості

Реалізуємо графітовий порошок високої якості

29.01.2021

Пропонуємо графіт порошковий купити - це затребуваний елемент, який використовують у багатьох галузях промисловості. Наше підприємство виготовляє більше 25 основних марок графіту з…

Тип: продам

 
 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create