Для виробництва безшовних труб, металообробки і кування, для штампування виробів і прокатки

Вартість послуги: за домовленістю

 

Графіт найбільш ефективний для отримання мастил при штампуванні, прокатці, металообробці, куванні і загалом для індустрії обробки гарячих металів під тиском. Цей продукт повинен бути:

  • легким, щоб застосовуватись розпиленням або зануренням, 
  • стійкий до впливу високих температур, 
  • бути стабільним до водних дисперсій,
  • бути екологічно чистим.

Придатність графіту для мастильних матеріалів ідеальна для використання в гарячих процесах обробки металів тиском і може характеризуватися наступними трьома важливими фізичними і хімічними параметрами:

- Чистота: графіт повинен бути вільним від абразивних, забруднюючих або небезпечних домішок.
- Кристалічність: структура кристалічної решітки графіту має важливе значення для властивості ливарних фарб і мастил. Цей параметр має прямий вплив на знос, термін служби інструменту і якість кінцевої деталі.
- Розподіл частинок за розмірами: оптимальний розподіл частинок за розмірами забезпечує більш високий захист інструменту і комплексного покриття інструменту, таким чином покращуючи якість заготовки.

Графітовий змазувальний матеріал забезпечує такі властивості мастильного шару: стійкість, мінімальне осадження, не біологічна ферментація, адгезія до поверхні, вологонепроникність, термічна стабільність.

Мастильні та ливарні фарби, що витримують високі тиски, температури і тертя в процесі прокатки, а також за екологічними вимогами, на основі високої якості природного графіту є оптимальним рішенням. Ці продукти дозволяють ефективно використовувати такі фізичні властивості графіту як витримування екстремального тиску і високих температур протягом довгого часу. Тому одержуваний мастильний ефект має фундаментальне значення для досягнення ідеальної заготовки при штампуванні і у результаті - отримання якісної кінцевої продукції. При цьому за рахунок графіту можна запобігати приклеюванню заготовок на валки і штампуючі елементи і тим самим можна збільшити загальний вихід кінцевих виробів.

 

Важливою якістю в обробці металів при високих температурах і тиску і виключно при використанні саме природного графіту, є так само менша корозія інструменту і зменшення дефектів виробу за рахунок мінімального вмісту оксидів заліза в зольному залишку природного графіту. Тобто чистота домішок зольного залишку в графіті забезпечує мінімальну можливість виникнення небажаних хімічних реакцій на поверхні виробу та інструменту.

Основним ефектом від використання ливарних сортів графіту в металургії (в тому числі при виробництві безшовних труб, металообробці і куванні, для штампування виробів і прокатки):

- Зниження витрат енергії
- Зменшення викидів і використання чистої природної сировини
- Економія витрат виробництва
- Зменшення зношення інструменту
- Поліпшення поверхні заготовок
- Збільшення продуктивності
- Зменшення кількості браку

 
 
Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create
Замовлення послуги