Використання графіту: нові перспективи

Використання графіту: нові перспективи

Похідна вуглецю - графіт, з якого виготовлений грифель такого звичного для нас олівця. Він відмінно проводить електрику, а в повсякденному житті в процесі тертя графіту - ми отримуємо малюнок на папері. Такі властивості графіту пояснюються особливою будовою його кристалічної решітки.
 
Графіт є однією з небагатьох речовин, які можуть протистояти температурам до 1000 градусів за Цельсієм і тому буде одним з ключових компонентів нового покоління ядерних реакторів. Лускатий природний графіт застосовується в нових технологіях, таких як графен, який сьогодні використовується у випробуваннях андронного колайдера, а також при виробництві літій-іонних батарей, в паливних елементах, в установках з виробництва ядерної та сонячної енергії.
 
Графіт - природний матеріал, значення якого в сучасній промисловості важко переоцінити. Природний графіт високої якості пропонує компанія «Заваллівський графіт» - монополіст на європейській частині СНД і Україні, що випускає графітову продукцію.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create