Запитання : Як добувають графіт високої чистоти?

Графіт високої чистоти застосовується для виготовлення різних елементів обладнання в напівпровідниковій техніці. Як його добувають?

На підприємствах основним завданням є отримати такий графіт із високим виходом та без використання дорогих реагентів. Існує спосіб термічного очищення графіту у вуглецевій засипці, що включає нагрівання порошку графіту за допомогою прямого пропускання електричного струму. Цей процес здійснюється у високотемпературних печах при високій температурі (до 3000°С) з використанням теплоізоляційних засипок. Для збільшення ефективності роботи печі і виходу чистого графіту необхідно використовувати засипки, що слабо проводять тепло.

Для того, щоб більше дізнатися про технологію виготовлення графіту високої чистоти та ознайомитися із іншими видами графіту, перейдіть на сайт підприємства «Заваллівський графіт». Для оформлення замовлення заповніть анкету он-лайн або зателефонуйте нашим менеджерам-консультантам. 

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create