Запитання : Де використовується природний графіт?

Природний графіт і графітовмісні препарати широко застосовуються в різних сферах промисловості. Графіт застосовують в сталеливарній, чавуноливарній, нафтовій, хімічній, газовій промисловості. Він використовується при виробництві вогнетривких виробів, тиглів, вугільних щіток, а також в мастилах, футеровках, фарбах електричних екранів, антистатичних покриттях, акумуляторних батареях, каталізаторах, добавках при свердлінні.

Природний графіт використовується у вибухових речовинах, для "сухого" буріння в нафтогазовій промисловості, у вогнестійких фарбах і покриттях, а також як абсорбент.

Як бачите, спектр його використання дуже широкий. В Україні виробництво графіту здійснює наша компанія. Ми видобуваємо цей матеріал з Заваллівського родовища. Наш графіт має унікальну кристалічну структуру, завдяки якій має великий попит на світовому ринку. Зробити замовлення ви можете на нашому сайті або зв'язавшись з нами за контактними телефонами.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create