Продаємо графіт, ціна якого прийнятна!

Продаємо графіт, ціна якого прийнятна!

ТОВ «Заваллівський Графіт» виготовляє і постачає графіт, ціна якого прийнятна для клієнтів.

В асортименті підприємства представлено понад 20 марок графіту крупністю від 2 mkm до 200 mkm, з вмістом вуглецю 85-99,97%, а також продукція на основі графіту: колоїдно-графітові препарати та мастильно-охолоджуючі рідини. «Заваллівський Графіт» має можливість управляти процесом виробництва і підбирати фракції та хімічний склад, виходячи з потреб кожного клієнта.

Компанія виробляє і реалізує: графіт ливарний (ГЛ), графіт тигельний (ГТ), графіт елементний (ГЭ), графіт акумуляторний (ГАК), графіт спеціальний малозольний (ПММ), графіт електровугільні (ЭУЗ-Э), графіт (ЭУЗ-М), графіт олівцевий (ГК), графіт спучуваний (ГВ), сухі колоїдно-графітові препарати (С).

За фізико-хімічними показниками графіт (ціна від виробника) відповідає світовим стандартам і має відповідні сертифікати. Упаковується заваллівський графіт в паперові чотирьох-або п'ятишарові мішки не більше 30 кілограм, або додатково в мішки біг-бег по 1 тонні.

Завдяки тому, що «Заваллівський Графіт» здійснює виробництво графіту і графітової продукції, на графіт ціна надзвичайно прийнятна для покупців. Якщо Вам потрібен графіт, ціна на який - від виробника, а не від перекупника, купити його можна в компанії «Заваллівський Графіт»!

Тип оголошення: продам
 
ЗАМОВИТИ
 
publishПідняти
 
Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

29.01.2021

Заваллівський графітовий комбінат пропонує придбати колоїдно-графітовий сухий препарат С-0, який застосовується як компонент для приготування графітових сумішей та технологічних мастил…

Тип: продам

 
 
Реалізуємо графітовий порошок високої якості

Реалізуємо графітовий порошок високої якості

29.01.2021

Пропонуємо графіт порошковий купити - це затребуваний елемент, який використовують у багатьох галузях промисловості. Наше підприємство виготовляє більше 25 основних марок графіту з…

Тип: продам

 
 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create