Пропонуємо графіт ГЛ від виробника!

Пропонуємо графіт ГЛ від виробника!

Компанія «Заваллівський Графіт» виробляє і постачає ливарний графіт ГЛ в асортименті. Підприємство має можливість управляти процесом виробництва і підбирати фракції і хімічний склад, виходячи з потреб кожного клієнта. Графіт ГЛ завжди є в наявності.

Графіт кристалічний ливарний ГОСТ 5279-74, який отримують з графітових руд, призначений для виготовлення фарб, паст та приспів, що застосовуються у ливарному виробництві, а також затребуваний в буровій, нафтогазовидобувній та інших галузях промисловості. Відрізняється від інших графітів високою стійкістю до температур. Розрізняють графіт ливарний наступних марок: ГЛ-1, ГЛ-2, ГЛ-3.

За фізико-хімічними показниками графіт, реалізований ТОВ «Заваллівський Графіт» відповідає світовим стандартам і має відповідні сертифікати. Графіт ГЛ має такі фізико-хімічні характеристики: вміст вуглецю - 90%, зольність - 13-25%, залишок на сітці № 016 - 40%, вологість - 1%. Упаковується графіт ГЛ в паперові чотирьох- або п'ятишарові мішки не більше 30 кілограм, або додатково в мішки біг-бег по 1 тонні.

Завдяки тому, що ТОВ «Заваллівський Графіт» є підприємством з випуску графітової продукції, на графіт ціна також прийнятна для покупців. Якщо Вам потрібен графіт ГЛ від виробника, купити його можна в компанії «Заваллівський Графіт»!

Тип оголошення: продам
 
ЗАМОВИТИ
 
publishПідняти
 
Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

29.01.2021

Заваллівський графітовий комбінат пропонує придбати колоїдно-графітовий сухий препарат С-0, який застосовується як компонент для приготування графітових сумішей та технологічних мастил…

Тип: продам

 
 
Реалізуємо графітовий порошок високої якості

Реалізуємо графітовий порошок високої якості

29.01.2021

Пропонуємо графіт порошковий купити - це затребуваний елемент, який використовують у багатьох галузях промисловості. Наше підприємство виготовляє більше 25 основних марок графіту з…

Тип: продам

 
 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вулиця Шолуденка, будинок 6

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create