ТОВ «Заваллівський Графіт» пропонує графіт ГЛ-1

ТОВ «Заваллівський Графіт» пропонує графіт ГЛ-1

Компанія «Заваллівський Графіт» виробляє і постачає ливарний графіт ГЛ-1.

Графіт ГЛ-1 має низький коефіцієнт теплового розширення, а також високий рівень стійкості до температурних напружень. Тому його використовують як незамінний допоміжний матеріал в сталеплавильній, чавуноливарній та металообробній промисловості. Графіт ливарний застосовується практично скрізь, де робочі поверхні повинні знаходитися подалі від прямого впливу розплавленого металу. Завдяки застосуванню ГЛ-1 при відливанні деталей, істотно знижується число браку, якість відливання поліпшується, майже не утворюється пригар.

Графітовий порошок використовується для покриття стрижнів та сирих ливарних форм. Для сухих стрижнів і форм в якості протипригарного матеріалу застосовуються ливарні фарби на основі графіту ГЛ-1 - водний розчин з використанням певних добавок. Крім ливарного виробництва, графіт ГЛ-1 затребуваний в буровій, нафтогазовидобувній та інших галузях промисловості.

Завдяки практично ідеальній кристалічній структурі та легкості видалення домішок, Заваллівський графіт є одним з найбільш досконалих матеріалів даної групи, і високо котирується на міжнародних ринках. Завдяки тому, що ТОВ «Заваллівський Графіт» є підприємством з випуску графітової продукції, на графіт ціна також є прийнятною для покупців.

Якщо Вам потрібен графіт ГЛ-1, купити його можна в компанії «Заваллівський Графіт».

Тип оголошення: продам
 
ЗАМОВИТИ
 
publishПідняти
 
Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

Надійний виробник графіту пропонує співпрацю на вигідних умовах

29.01.2021

Заваллівський графітовий комбінат пропонує придбати колоїдно-графітовий сухий препарат С-0, який застосовується як компонент для приготування графітових сумішей та технологічних мастил…

Тип: продам

 
 
Реалізуємо графітовий порошок високої якості

Реалізуємо графітовий порошок високої якості

29.01.2021

Пропонуємо графіт порошковий купити - це затребуваний елемент, який використовують у багатьох галузях промисловості. Наше підприємство виготовляє більше 25 основних марок графіту з…

Тип: продам

 
 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вулиця Шолуденка, будинок 6

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create