Сировина для паливних елементів у хімічних генераторах струму

Послуга знаходиться в архіві!

Вартість послуги: за домовленістю

 

Паливні елементи в хімічних генераторах струму здійснюють перетворення хімічної енергії палива в електрику, минаючи малоефективні процеси горіння, що відбуваються з великими втратами.

Вуглецеві матеріали на основі спученого інтеркалірованого графіту є важливим елементом більшості ключових компонентів паливних елементів у хімічних генераторах струму.

Біполярні пластини (БПП) є одним з ключових компонентів в хімічних генераторах струму і інших системах електропаливних елементів в електрохімічних реакціях. БПП як правило включає в складі вуглець у вигляді терморозширеного графіту (який в свою чергу виробляється з природного лускатого графіту).

Він виконує чотири основні функції в роботі батарей паливних елементів:

• Розподіл реагентів, залишкових газів і рідин.
• Поточне накопичення та електричну передачу від анода до катода.
• Механічна підтримка тонких мембранно-електродних елементів.
• Розподіл елементних осередків у складі БПП.

Ці функції відповідають ключовим предметним вимогам до БПД і надають складу плит такі властивості, як електропровідність в площині і перпендикулярно площині пластин, крім цього властивості теплопровідності для досягнення охолодження складу пластин. Інші функціональні вимоги, які досягаються для БПД за рахунок терморозширеного графіту, це механічна стабільність для цілісності складу пластин, непроникність водню, стійкість до корозії протягом тривалого терміну, низька вартість матеріалів і відносна простота виготовлення.

На основі терморозширеного графіту біполярні пластини відповідають або перевершують більшість з цих основних вимог.

Для біполярних пластин графітовий порошок має свої вимоги:

Висока електропровідність (наскрізна), висока ступінь досконалості кристалічної решітки і досягнення високої щільності при стисненні, низька анізотропія і округлена форма частинок, висока теплопровідність (в площині), тривалий термін служби (низька коррозійність), висока чистота вуглецю (> 99,8% C), хороші механічні властивості, легка обробка з'єднань (низька в'язкість при високій навантаженні), оптимізований розподіл частинок за розмірами, універсальна форма частинок.

На сьогоднішній день компанія виробляє тільки вихідну сировину для подальшої дообробки порошків графіту і випуску вже терморозширеного графіту, який найбільш підходить для використання в біполярних пластинах і паливних елементів у хімічних генераторах струму. У найближчих планах підприємства присутня мета встановлення додаткового обладнання (помелу, класифікації частинок, їх терморозширення та лабораторного контролю) для розширення асортименту в напрямку якісних Європейських марок интеркалированного (ІГ) і терморозширеного природного графіту (ТРГ) для використання в біполярних пластинах і паливних елементів у хімічних генераторах струму.

 
 
Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create
Замовлення послуги