Сировина для Li-ion акумуляторів та батарей

Послуга знаходиться в архіві!

Вартість послуги: за домовленістю

 

Помольні марки і колоїдно-графітові препарати з природного графіту з високим вмістом вуглецю і при складній класифікації форми лусочок використовуються як обов'язковий і незамінний поки елемент для виробництва Li-ion акумуляторів і батарей. Як правило, у цьому напрямку використовується так званий кулястий графіт, який в свою чергу виробляється з природного лускатого графіту великого класу з високим вмістом вуглецю.

Процес виробництва відбувається шляхом помелу крупнолускатого графіту (більш високий вихід кулястого графіту) після чого проходить класифікація необхідних класів з очікуваною формою лусочки (округлої або картоплі-подібної форми). При цьому велике значення має вміст заліза та інших металевих елементів в зольному залишку, а також електропровідність, пористість, насипна щільність і властивість конкретного природного графіту накопичувати іони літію.

Основні необхідні характеристики продуктів: загальний вміст Fe в графіті менше 20 ppm; дуже низький загальний вміст металевої домішки в зольному залишку.

При цьому переваги використання саме природного графіту:

• Підвищення безпеки батареї (вибухобезпечність)
• Низький коефіцієнт ослаблення заряду
• Повна сумісність з більшістю систем електролітів

Найбільш часто для виробництва кулястого графіту приймають великий лускатий графіт (крупніше 160 мкм), який після помелу і класифікації забезпечує більш високий вихід графіту з лусочками правильної округлої форми і розміром D90 близько 20 мкм.

На сьогоднішній день компанія виробляє тільки вихідну сировину для подальшої дообробки порошків графіту і випуску вже кулястого графіту, який найбільш підходить для використання в Li-ion акумуляторах і батареях.

 

 
 
Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вулиця Шолуденка, будинок 6

Соцмережі

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create
Замовлення послуги