Сировина для лужних акумуляторів та батарей

Вартість послуги: за домовленістю

 

Зростаючий попит на нові лужні батареї з високою енергоємністю створює умови пошуку оптимальних матеріалів на основі графіту для об'єднання кращих електрохімічних властивостей з чудовою технологічністю за розумною ціною.

Графітові порошки використовуються в якості добавки в катодних елементах лужних акумуляторних батарей. Високий ступінь кристалічності графітових порошків забезпечує необхідну електропровідність маси катода, збільшує механічну міцність і оптимізує поглинання ними електроліту. Крім того, мастильна дія графіту зводить до мінімуму знос інструменту при виробництві елементів лужних батарей.

Дисперсії на основі графіту в залежності від технології виробництва можуть наноситися на внутрішню поверхню акумуляторної батареї, для збільшення електричної провідності і стійкості до корозії.

Найбільш часто продукцію Заваллівського графіту як компонент при виробництві великих лужних батарей використовують наступних марок:

ДАК-1, ДАК-2, ДАК-3 (високочистий середньої крупності графіт близько 63-100 мкм) С-1, С-2, С-3 (помольні марки для невеликих лужних акумуляторів та батарей з розміром луски D90 20-45 мкм). Відмінною рисою даних марок є висока чистота і в залежності від технології і сумісності з іншими елементами виробництва - розмір частинок.

Спільно зі споживачами графіту наша компанія пропонує оптимальні сорти графіту з вкрай анізотропною характеристикою. Форма частинок нашого графіту забезпечує ідеальну електропровідність матриці в катоді і показує свою перевагу в електрохімічних характеристиках порівняно з іншими видами і марками графіту (особливо за рахунок високого вмісту вуглецю в графіті і мінімального вмісту металів у складі зольного залишку). Крім цього, використання нашого графіту оптимізує процес стискання катодної маси при виробництві за рахунок відмінних змащувальних властивостей і мінімізації зношення інструменту.

За рахунок текстури, морфології, а також високої досконалості кристалічної решітки пластівців, природний графіт Заваллівського родовища високоефективний для катодів лужних акумуляторів в природній формі без інтеркалірування (спучування, розширення), забезпечуючи тим самим привабливе співвідношення ціни і продуктивності в порівнянні з розширеними графітами (складної і дорогої технології виробництва).

Використання нашого графіту може запропонувати оптимальний баланс між електрохімічними характеристиками, технологічністю і вартістю виготовлення лужних батарей.

 
 
Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create
Замовлення послуги