«Заваллівський Графіт» увів в експлуатацію оновлену лінію з переробки графіту

У рамках розширення виробництва в 2012 році на комбінаті «Заваллівський графіт» в смт. Завалля запущена оновлена технологічна лінія з переробки природного графіту, яка дозволяє отримувати на основному процесі максимальне вилучення графіту з руди та можливість нарощувати обсяги випуску графітової продукції у зв'язку зі збільшенням вимог ринку.
 
Оновлена лінія з переробки графіту - це перехід на новий рівень, крок до подальшого розвитку, підвищення якості та конкурентоспроможності національної продукції на міждержавному рівні. Нововведення дозволить підприємству «Заваллівський графіт» істотно розширити сферу застосування продукції, що випускається, та зараз знаходить попит як на різних виробництвах металургії, так і в енергетиці, авіа- і автомобілебудуванні, машинобудуванні, електробудуванні, нанотехнологіях, виробництві будівельних матеріалів та в інших галузях.
 
Технологічна лінія з виробництва графіту являє собою безперервний ланцюг послідовно пов'язаного технологічного обладнання, апаратів та механізмів, які забезпечують такі процеси: дробіння руди (сировини), подрібнення, флотація, зневоднення, сушіння, розсівання, дозбагачення, що дозволяє виготовляти високовуглецевий графіт (С до 99,8 %), повітряно-струменеве подрібнення, розфасування готової продукції. Всі лінії на заводі постійно модернізуються, що дозволяє підприємству виготовляти і експортувати графіт та продукцію з нього стабільно високої якості.

Виробничі лінії підприємства працюють як єдиний цілісний механізм, що дозволяє своєчасно реагувати на зміну попиту споживачів, здійснювати контроль за якістю та обсягом виробництва графіту. А це і є запорука успіху в роботі з клієнтами.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ЗАВАЛЛІВСЬКИЙ ГРАФІТ. Виробництво природного графіту в Україні з 1934 року
(основний офіс)

Україна, Київська, Київ, вул. Юрія Шумського, будинок 1a

Соцмережі

 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create