Кристалічний графіт використовують для буріння у нафтогазовидобувній сфері, а також у сталеплавильній, чавуноливарній та металообробній промисловості. Даний матеріал використовують для виробництва паст та фарб, припилу робочих форм, стрижнів при одержанні виливків.

Компанія “Завалівський графіт” пропонує широкий асортмент кристалічного графіту. Підприємство вже багато десятків років працює на території України та за її межами. За період існування фірма накопичила чималий практичний досвід у добуванні та виготовленні графіту.

Компанія добуває графіт у родовищі, що знаходиться у Центральній частині України. Воно межує з Кіровоградською та Одеською областями. Основна частина Заваллівського родовища та виробництва графіту розмістилися в Гайворонському районі Кіровоградської області.

Компанія “Заваллівський графіт” пропонує кристалічний графіт в асортименті. Який потрібен саме вам, залежить від його виробничого використання. Тому тут ви маєте можливість купити графіт кристалічний таких видів:

- ГЛ-1 - для покриття робочих поверхонь форм та стрижнів при одержанні виливків;
 
- ГЛ-2 - для виготовлення фарб, паст, припилу, використовуваних при отриманні виливків середньої складності;
 
- ГЛ-3 - для припилу при отриманні виливків, не вимагають високої чистоти поверхні.

Графіт кристалічний (ГЛ), який видобуває та реалізує підприємство, наділений низьким коефіцієнтом теплового розширення. Також йому притаманний високий рівень стійкості до температурних напружень.

Завдяки практично ідеальній кристалічній структурі, заваллівський графіт за складом домішок та легкості їх видалення є одним з найбільш досконалих матеріалів даної групи. Тому він відмінно конкурує на міжнародних ринках.

Компанія “Заваллівський графіт” пропонує своїм клієнтам конкурентні ціни, зручні умови оплати, гнучку ситему знижок в індивідуальному порядку, широкий асортимент графіту, оперативну доставку та багато іншого.

Підприємство реалізує продукцію по всій території України, а також експортує до таких країн, як Америка, Росія, Білорусь, Туркменістан, Казахстан, Японія, Азейбарджан та до країн Західної та Східної Європи.

Не втрачайте свій шанс! Звертайтеся просто зараз до компанії “Завалівський графіт” та купуйте якісний кристалічний графіт за доступними цінами.

Ви залишитесь задоволеними!