Заваллівський графіт: виробництво

Графіт має досить широке застосування. Його використовують у сталеливарній, чавуноливарній, хімічній, нафтовій та газовій промисловості. Також він дуже затребуваний при виготовленні вогнетривких виробів, вугільних щіток, фарб електричних екранів, антистатичних покриттів, акумуляторних батарей, футеровок, каталізаторів, добавок при свердлінні та іншого. Саме завдяки такому широкому застосуванню графіт є досить популярною продукцією.

В Україні є багато підприємств, які пропонують широкий асортимент графіту, проте чи дійсно він якісний? І де купити гарафіт хорошої якості? На всі ці питання дасть відповідь УкрБізнес. Ми рекомендуємо компанію “Заваллівський графіт”, як якісного виробника та надійного партнера!

Підприємство — монополіст у галузі добування, виготовлення та реалізації графіту. Компанія використовує такі основні технологічні процеси для виробництва графіту, як дроблення, подрібнення, флотація, зневоднення, сушіння, розсівання, хімічне збагачення та інші.

Завдяки сучасній технологічній лінії виготовлення даного матеріалу має безперервний ланцюг, в якому пов'язані технологічне обладнання, механізми та апарати, які дають можливість забезпечити хороше функціонування процесів від дроблення до розфасування готової продукції.

Широкий асортимент графіту

Компанія “Завалівський графіт” пропонує більше 25 марок графіту. Вони наділені вуглецем, що становить від 85% до 99,95% від загального складу, а також крупністю - від 4 до 200 мкм.

Підприємство пропонує купити графіт таких марок, як ГОЗ, ГЕ-1, ГЕ-2, ГЕ-3, ГЕ-4, ГЛ-1, ГТ-1, ГС-1, ГС-4, П, ГК-1, ГК-2, ГК-3, ГАК-1, ГАК-2, ЕУЗ-Е, ЕУЗ-М, ЕУЗ-2, МККЗ
С-0, С-1, В-1, В-2, СБГ, ГВ та інші.

Купити графіт в Україні

Якщо ви бажаєте купити графіт високої якості, звертайтеся просто зараз до компанії “Заваллівський графіт”. Підприємство реалізує дану продукцію по всій території України: Київ, Харків, Одеса, Донецьк, Запоріжжя, Черкаси Кривий Ріг, Полтава, Миколаїв, Вінниця, Ужгород, Івано-Франківськ, Суми, Тернопіль, Хмельницький та інші міста. Також виробник експортує продукцію до таких країн, як Америка, Японія, Туркменістан, Азейбарджан, Казахстан, Росія, Білорусь, а також до країн Східної та Західної Європи.

Компанія пропонує купити графіт за кращими в Україні цінами. Підприємство реалізує продукцію за її собівартістю, тобто ви не переплачуєте так, як при співпраці з посередниками.

Підприємство завжди застосовує індивідуальний підхід до клієнтів. Фірма створює максимально вигідні умови співпраці. Тому для постійних клієнтів діє гнучка ситема знижок в індивідуальному порядку.

Звертайтеся просто зараз до компанії “Заваллівський графіт”! Тільки тут ви маєте можливість купити графіт високої якості за доступною ціною!

Не втрачайте свій шанс!