Заваллівський графіт

Ще у 20-х роках було відкрито Заваллівське родовище. Воно знаходиться у центральній частині України на границі Одеської та Кіровоградської області. Проте основна частина родовища знаходиться в Гайворонському районі Кіровоградської області.

Сьогодні видобуток здійснюється з Південно-Східного кар'єру. Він має глибину понад 175 метрів. Видобуток руди проходить відкритим способом.

Саме на цій території господарює компанія “Заваллівський графіт”. Підприємство десятки років працює у даному напрямку. З кожним роком нарощуючи свої виробничі показники.

Крім збільшення обсягів виробництва продукції фірма досить велику увагу приділяє розширенню номенклатури, вдосконаленню технологій видобування та виготовлення графіту.

Серед широкого асортименту продукції ви можете обрати той графіт, який потрібен саме вам. Компанія “Заваллівський графіт” пропонує такі марки продукції, як ГОЗ, ГЕ-1, ГЕ-2, ГЕ-3, ГЕ-4, ГЛ-1, ГТ-1, ГС-1, ГС-4, П, ГК-1, ГК-2, ГК-3, ГАК-1, ГАК-2, ЕУЗ-Е, ЕУЗ-М, ЕУЗ-2, МККЗ, С-0, С-1, В-1, В-2, СБГ, ГВ та інші.

На виробничому парку виконуються такі технологічні процеси з графітом, як дроблення, подрібнення, флотація, зневоднення, сушіння, розсів, хімічне збагачення та інші.

Технологічна лінія з виготовлення графіту - це безперервний ланцюг послідовно пов'язаного технологічного устаткування, апаратів та механізмів. Саме це обладнання максимально забезпечує високу якість та швидкість виконання усіх процесів від дроблення руди (сировини) до розфасовки готової продукції та укладання хвостів (відходи виробництва) у хвостосховищі.

Цінова політика продажів

Ціни на заваллівський графіт конкурентні. Компанія “Заваллівський графіт” використовує індивідуальний підхід до кожного клієнта. Підприємство пропонує цікаві пропозиції та акції для покупців. Також компанія надає гнучкі знижки для постійних клієнтів в індивідуальному порядку.

Щоб купити заваллівський графіт за кращими цінами, звертайтеся просто зараз до компанії. Підприємство приймає замовлення за телефонами, які вказані у контактній інформації.

Де купити заваллівський графіт?

Компанія “Заваллівський графіт” реалізує продукцію по всій території України: Київ, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Полтава, Одеса, Вінниця, Запоріжжя, Черкаси, Суми, Тернопіль, Чернігів, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші міста.

Також фірма експортує графіт різних марок до таких країн, як Росія, Білорусь, Казахстан, Туркменістан, Азейбарджан, Японія, Америка, а також до країн Західної та Східної Європи.

Звертайтеся просто зараз до компанії “Заваллівський графіт” та купуйте якісний та надійний заваллівський графіт у виробника!