Універсальний графітовий порошок. Виготовлено в Україні!

Графітовий порошок — унікальний продукт, що день за днем знаходить нові сфери застосування. Порошок, виготовлений з якісної сировини, вирішує складні завдання просто та надовго!

 Виробництвом графітової продукції в Україні займається компанія “Заваллівський графіт”. Якість сировини та вихідних продуктів немає конкурентів, адже структура породи має ідеальну кристалічну решітку. Партнерами підприємства є найбільші металургійні, ливарно-механічні, машинобудівні заводи та комбінати СНД, Західної та Східної Європи, Японії та Америки.

 Порошковий графіт є популярним матеріалом, який має високу стійкість до температурних навантажень. Ця властивість порошку є вирішальним фактором застосування його в якості допоміжного матеріалу в металообробній, чавуноливарній, сталеплавильній промисловостях. Також порошок можна зустріти практично скрізь, де робочі поверхні повинні мати захист від прямого впливу розплавленого металу.

Порошок графітовий (графіт ГЛ 1) має широкий спектр застосування. Для захисту від високих температур сирі ливарні форми та стрижні покриваються шаром графітового порошку. Також порошковий графіт використовують як добавки в графітові мастила, фарби, сальникові набивки і т.д.

Важливим показником є висока термічна, хімічна і корозійна стійкість ливарного графіту (порошкового).

Незамінним елементом нормальної роботи є графіт порошковий для галузі машинобудування для виробництва антифрикційного матеріалу. З нього виготовляють труби, колектори, електроди, мастильні матеріали.

 Також використовують цей матеріал у напрямі виготовлення та обслуговування ядерної техніки, виробництві матеріалів теплоізоляції, канцелярської продукції (олівці).

Порошок графітовий промислово використовується в області виробництва емалей і фарб, для виробництва акумуляторних батарей, штучних алмазів і багато чого іншого.

 Український графіт користується популярністю у кращих заводів та комбінатів світу.

«Заваллівський Графіт» постійно поповнює асортимент продукції. В наявності власні виробничі потужності (цехи, обладнання) з виробництва та переробки графітової продукції, що дозволяє підібрати оптимальний варіант індивідуально для кожного клієнта.

 Вся продукція відповідає стандартам якості ДСТУ. Компанія надає індивідуальні знижки. Оптовий продаж графіту та графітової продукції з найкращими умовами співпраці.

Купуйте якісні матеріали за вигідною ціною!

 Не зволікайте! Дізнайтесь більше про компанію та продукцію на нашому сайті.